Klacht: Mijn geld wordt niet overgemaakt naar de verkoopster

op 28 december 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik iets met Paypal betaal, wordt dit altijd van mijn rekening afgeschreven, ik zet nooit geld op mijn rekening. Ik heb op 16-12 een aankoop gedaan op een website en heb gekozen om met paypal te betalen. Dit geld is 18-12 van mijn rekening afgeschreven, en de verkoopster heeft dit bedrag 28-12 nog steeds niet ontvangen. Paypal blijft aangeven, dat dit een uitgestelde betaling is, terwijl zij het geld al lang van mijn rekening aangeschreven hebben. Ik krijg inmiddels tientallen mails van de verkoopster, waar haar geld blijft. Ik snap dat het met de feestdagen drukker is, maar dit speelde al voor die dagen. Van Paypal krijg ik gewoon geen reactie meer.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat zij mijn geld naar de verkoopster overmaken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door L.vanderheiden