Klacht: Mijn geld niet terug gekregen

op 24 augustus 2017 over Citytijger.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had voor 5 augustus een reis geboekt, 3 augustus werd dit via een e-mail afgezegd. Eerst werd mij verteld dat ik mijn geld binnen 7 tot 10 werkdagen terug zou krijgen. En later opeens 10 tot 14 werkdagen. Ik zit nu op de 16e werkdag en ik heb nog steeds niks ontvangen. En als ik ze bel snauwen ze me af. Ik ben door de telefoniste zelfs bedreigd dat ze het heel zuur voor me kan maken. Ze zei; heb je de algemene voorwaarden gelezen, daar in staat dat we er een jaar over mogen doen om je geld terug te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Het enige wat ik wil is mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Citytijger.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Citytijger.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fadoua.el