Klacht: mijn bingokaarten (4 stuks) krijg ik NIET te zien

op 29 september 2017 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al een aantal keren vanaf 8 september (!) telefonisch contact gehad ! Steeds wordt gezegd, dat de bingokaarten bij mijn 4 geactiveerde loten bij u in het systeem staan. Maar als ik op ‘mijn bingokaarten’ kijk, zie ik ALLEEN de bingokaarten van mijn 1e originele lot ! Wanneer kan ik nu eens eindelijk ook de resterende bingokaarten ZELF zien ? Stuur ze naar mijn emailadres harrievdelburg@gmail.com,
Irene v.d.Elburg

Gewenste Oplossing:

Zodra u mijn klacht op de juiste wijze hebt afgehandeld, dus als ik de resterende bingokaarten op mijn (ons, tezamen met mijn echtgenoot) emailadres heb ontvangen.
En ik ben helemaal tevreden als ik ook een prijsje win al zou dat alleen maar ter compensatie zijn van alle sores en telefoontjes.
I.v.d.Elburg

29-9-2017

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door van der Elburg