Klacht: mijn accont is verdwenen

op 10 juli 2017 over www.tagged.com in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb al een maand niet ingelogd op Tagged en wilde dat vandaag doen na mijn vakantie. Nu kom ik er niet meer op en als ik een ander wachtwoord aanvraag krijg ik geen mail meer binnen. Weet niet wat er is gebeurd maar zit al vanaf 2010op tagged. IK had daar de naam stockcarmen en mijn email adres is rever1967@live.nl hoopelijk kunnen jullie mijn helpen om het terug te krijgen

Gewenste Oplossing:

als ik weer op mijn tagged kan komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over www.tagged.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over www.tagged.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stockcarmen