Klacht: Microsoft verandert steeds standaardbrowser

op 18 augustus 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb Internet Explorer ingesteld als standaardbrowser omdat ik het nodig heb voor een bepaald programma. Blijkbaar vindt Microsoft dit geen goed idee want het verandert steeds de standaardbrowser naar Microsoft Edge, waardoor ik de instellingen om de paar dagen opnieuw moet doen.

Gewenste Oplossing:

Als ik zelf mag bepalen welke browser ik gebruik.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Neelram2