Klacht: mevr. van den Bos

op 24 maart 2013 over Laboratoires Rochelle B.V. in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag krijg ik nota bene een brief van een incassobureau met allerlei dreigementen. Die heb ik ook reeds ontvangen van la rochelle. Ik heb direcht de zending geretourneerd als geweigerd, omdat ik meteen heb gemaild dat ik verschoond wilde blijven van verdere toezendingen. De eerste heb ik vooruit betaald en de 2e geweigerd en gestorneerd op de giro en geblokkeerd. Ik heb altijd netjes geantwoord op de mails en nu een incassobureau. Te gek voor woorden.

Gewenste Oplossing:

In de toekomst wil ik verschoond blijven van dergelijke dreigementen.Bovendien is een excuus wel op zijn plaats.

Alle klachten die gemeld zijn door Ferrast1