Klacht: Met “super WiFi “ slechtere verbinding als voorheen

op 12 maart 2020 over KPN Internet in de categorie Internetproviders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb na het aanschaffen van de zogenaamde Super WiFi zeer veel moeite om op mijn netwerk te komen. Met de oude versterkers Ook van kpn was dat probleem er niet.Ik had toen bijna geen bereik. Vandaar aanschaf van super WiFi .
Alles is aangesloten door een kpn monteur.
Na lang overleg en uitleg van het probleem aan de klantenservice vinden ze dat het ligt aan te veel gebruikers op mijn WiFi. 4 telefoons , 1 printer , iPad , laptop en een warmtepomp. Wat in mijn ogen niet abnormaal is voor een gezin met 4 personen.
Ik ben van mening dat er iets niet goed geïnstalleerd is . Echter willen ze geen monteur sturen op het na te kijken zonder dat daarvoor kosten berekend worden. Ik heb al totaal ruim 300.- euro betaald voor mijn versterkers en montage.

Gewenste Oplossing:

Als er kosteloos een monteur alles opnieuw installeert zodat het wel werkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Internet

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Internet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RobV68