Klachten over Message To The Moon

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Message To The Moon zijn gemeld. Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Nog 47 klachten nodig voor een plaats in de categorie Telecomwinkels

100%
3 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
3 klachten opgelost
9.0 /10
3 stemmen
3

spookfacturen

Klacht van Gebod op 17 december 2020 over Message To The Moon in de categorie Telecomwinkels

Ik ontvang sinds oktober onduidelijke facturen van Message To The Moon. In eerste instantie genegeerd gezien het alles weghad van spookfacturen die ik elk jaar wel een paar van ontvang. Tot mijn verbazing heb ik sindsdien een slotnota, algemene kosten en... Lees meer

incasso

Klacht van [email protected] op 17 juli 2020 over Message To The Moon in de categorie Telecomwinkels

Ik krijg een aanmaing over fakturen van geleverde diensten waar ik nooit opdracht toe heb gegeven.Het blijkt dat ze vanaf 01-07-2019 de isdn verbinding van KPN hebben overgenomen. Volgens de dame aan de telefoon heb ik daar persoonlijk telefoninsch opdracht... Lees meer

Compliment van PieterZ op 04 maart 2021 over Message To The Moon

Uiteindelijk erg netjes en naar behoren opgelost. De onduidelijkheden zijn uit de wereld.

9