Klacht: Menu helemaal verkeerd

op 19 september 2018 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ging laatst door de mcdrive bij Mcdonalds kelvinstraat in Zoetermeer en had een bigtasty menu met ice tea en frietsaus besteld maar ik kreeg een bigtasty (zonder kaas? Terwijl ik dat niet zo had besteld) ik miste de frietsaus en kreeg een half volle beker met ice tea ook nog is zonder ijs wat ook niet de bedoeling is!! Ik reed terug om dit aan te geven maar kreeg vervolgens bij de klacht weer geen frietsaus! Toen ben ik maar naar huis gereden met een nog niet complete bestelling…

Gewenste Oplossing:

Een gratis product of beter zelfs menu en kijken of ze het dit keer wel compleet maken! Want heb dus eigenlijk meer betaald dan ik kreeg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jamieroosje17