Klacht: Melk schuimt soms ineens niet op

op 26 mei 2021 over Zaanse Hoeve in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al jaren de halfvolle melk van twee liter van de Zaanse Hoeve. Hij schuimt normaal gezien ontzettend goed op als ik hem in mijn elektrische melk opschuimer doe. Ik heb nu echter al twee keer een verpakking gekocht waarvan de melk maar een heel klein beetje opschuimt en er ook raar uitziet (slap en er vallen gaten in het beetje schuim dat er wel is). Ik heb zelfs de eerste keer een nieuwe opschuimer gekocht, maar het lag aan de melk en niet aan het apparaat. Waar zou dit aan kunnen liggen? Het heeft mij het idee dat de melk niet consistent is.
Met vriendelijke groet,
N. Bol

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen weten waar dit aan ligt en of dit dus vaker voor zou kunnen komen. Nu wordt koffie drinken frustrerend ipv rustgevend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zaanse Hoeve

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zaanse Hoeve nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nadja Bol