Klacht: Melk pakken lekken

op 29 september 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 10 melkpakken gekocht van houdbaarheidsdatum 11-10-2016 en nummer 08171709T2M en legde ze als gewoonlijk in de koelkast. Toen ik een paar uur later iets uit de koelkast wilde pakken zat heel mijn koelkast onder de melk het bleek dat al de melkpakken lekte. Ik kon nu dus heel mijn koelkast schoon gaan maken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik eventueel een leuk pakketje zou krijgen of nieuwe melkpakken omdat ik heel mijn koelkast hierdoor moest poetsen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LuciavandeSande