Klacht: melding op mobiel

op 23 mei 2020 over Trouw in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds kort wordt ik door uw digitale krant lastig gevallen op mijn mobiel met iedere keer een sinistere opsomming van corona-doden. Wat is dit voor gekte?Bent u nog wel bij uw volle verstand? Ongevraagd twee keer per dag hier mensen mee lastig vallen.Wilt u dit onmiddellijk blokkeren? Voor een kwaliteitskrant is dit sensatie zucht.

Gewenste Oplossing:

Stop hiermee! Onmiddellijk!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trouw

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trouw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door t.zwinderman