Klacht: Meest slechte service ooit

op 20 mei 2020 over Swarovski in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In December 2019 heb ik mijn armband ingeleverd, omdat er een steentje uit was gegaan. We zitten nu in eind Mei, geen armband en na een paar keer langs geweest te zijn geen resultaat. Nu bel ik ze en vraag ik waar mijn armband is, gaan ze “mailen” en mij laten weten. Nu word ik gebeld en is mijn armband al maanden terug in de winkel en NOOIT gerepareerd!!! Ze zeggen dat ze mij hebben gebeld op mijn oude nummer terwijl ik langs ben geweest om mijn nieuwe nummer door te geven. Dit is echt absurd en geen enkele sorry aan de telefoon.

Gewenste Oplossing:

Een beetje fatsoenlijke service.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Swarovski

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Swarovski nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bahar R.