Klacht: meer dan een maand wachten op internet en televisie

op 29 september 2016 over KPN Internet in de categorie Internetproviders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik woon in een antikraak waar alleen kpn in kan nou heb ik een pakket besteld en nu zeggen ze dat ik 31 oktober pas een afspraak kan maken dat is meer dan een maand het kan niet zo zijn dat ik zo lang zonder internet telefoon en tv kan zitten en klantenservice is heel onbeschoft tegen mij dit is echt belachelij

Gewenste Oplossing:

als er eerder een monteur kan komen binnen 2 weken zoals het hoort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Internet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Internet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ashleyiris