Klacht: MB’S VERVALLEN TERWIJL HET NOG GELDIG WAS

op 22 februari 2018 over lebara mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs had ik Lebara internet van 500mb aangeschaft op een 3G netwerk. Toen er nog 145 mb over was, heb ik besloten om er 500 mb bij te kopen. In principe hoorde er 645 mb op mijn tegoed te staan. Lebara is overgestapt van 3G netwerk naar 4G. Mijn tegoed van 3G is te komen vervallen. Ik vind dat Lebara er verantwoordelijk voor is dat ze tijdig moeten melden dat het tegoed (binnenkort) niet meer geldig is.
145mb weggegooid ZONDE!!
Ik wil een oplossing voor dit probleem, zo niet dan stap ik per direct over op een andere provider!!

Gewenste Oplossing:

ALS IK 145MB TEGOED KRIJG

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lebara mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lebara mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R R