Klacht: Massage Touched by Angels

op 12 juli 2012 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Probeer al enige tijd een afspraak in te plannen voor een massage voor 2 personen maar of ze zitten vol of ze zeggen toe terug te zullen bellen. Aangegeven dat mijn coupon t/m 12 juli geldig is. Tig pogingen telefonisch gewaagd en ook via de email. Nog steeds geen respons. Vandaag is het 12 juli!

Gewenste Oplossing:

Het liefst wil ik mijn geld terug. Als ze op deze manier te werk gaan dan weet ik niet of ik zal genieten van de massage. Een 2e oplossing zou eventueel kunnen zijn dat ik een afspraak kan maken in de toekomst ondanks dat de geldigheidsdatum verstreken is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupon

Heeft op 17 juli 2012 om 16:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op deze website kunnen wij klachten niet afhandelen zoals we dat zouden willen. Via onze eigen klantenservice kunnen we dit wel. Je kunt contact met ons opnemen via info@groupon.nl of telefonisch op 020 435 0369.

Alle klachten die gemeld zijn door Saida Piergoelam