Klacht: Marlboro Click bus veranderd

op 27 september 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik rook nu al 4 jaar shag uit een click bus, optifresh heet het sinds kort. Eerst was het een aangename verrassing dat jullie 2 lagen erin hadden voor het vers houden van de shag. Maar nu in de substantie veranderd en smaakt en ruikt de vernieuwde shag vies en is erg zwaar. Ik rook expres geen pakjes rolshag voor de geur en smaak, en nu is jullie vernieuwde shag volgens mij gemixt daarmee.Jammer,jullie waren de enige die net zulke lekkere shag als kant en klare sigaretten. Maar na de vernieuwing is het de goorste soort.

Gewenste Oplossing:

Gooi die troep er niet doorheen, daarvoor was het perfect.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ezimmer92