Klacht: Geen loon week 45 en correctieformulier niet opgepakt

Hehdg op 16 november 2023 over Manpower in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond.

Ik wil een klacht indienen omdat ik totaal niet serieus wordt genomen door Manpower. Ik werk bij PostNL locatie Amsterdam.
Drie weken geleden heb ik een correctie formulier ingevuld,omdat mijn uren die week niet goed werden doorgevoerd en daardoor niet uitbetaald kreeg. Ik heb tot op heden geen enkele reactie of update gekregen. Nu heb ik vandaag een mail gestuurd naar postnlamsterdam met de vraag, waarom ik geen loon heb gekregen voor mijn gewerkte uren van volgende week. Ik kreeg een simpele mail van Inge groen met ja de administratie heeft je contract verlenging niet opgepakt daarom heb jij geen loon ontvangen. Ik vindt dit niet kunnen, hoe kan je niet optijd geïnformeerd worden over een contractverlenging? Dit is gewoon absurd voor worden.

Ik krijgt telefonisch geen contact met mijn contactpersoon en via de mail krijg ik geen antwoord op al mijn vragen en erg laat antwoord.
Ik wil dat ik mijn loon van week 45 uitbetaald krijg, want zo kom ik in de financiële knel.
Daarna wil ik dat de correctie van mijn nog niet uitbetaalde dienst wordt uitbetaald. En nu wil ik geen uitleg met ja het komt door de administratie. Want daar heb ik heb ik niks aan.

Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van jullie terug.hoop dat ik nu wel fatsoenlijke antwoord krijg op AL mijn verzoeken en vragen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn loon ontvangen van week 45 en wil dat de correctieformulier ook opgepakt wordt wacht al drie weken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Manpower over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Manpower in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Hehdg