Klacht: make up

op 05 augustus 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had een pakje van hun ontvangen, zionder het besteld te hebben, ik heb het direct retour gedaan, omdat het in de brievenbus paste ,heb ik het zo gedaan, had ik nu maar naar de post gegaan, ik heb nu geen bewijs en moet betalen, ze dreigen zelfs met extra kosten

Gewenste Oplossing:

dat zij toegeven, dat ze het ontvangen hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door heksje 63