Klacht: Magere kwark van Albert Heijn bevat schimmel direct na openen

op 27 april 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het openen van onze kwark zit er schimmel in de kwark. Terwijl deze een houdbaarheidsdatum tot 2 mei bevatte. Nadien maakte wij een nieuwe verpakking open van de kwark (met dezelfde houdbaarheidsdatum 2 mei) deze bevatte ook schimmel en gele plekken. Bijgevoegd zal ik een foto toevoegen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag twee nieuwe verpakkingen van de kwark willen ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sophie_mutsaers