Klacht: made in pistachenootjes

op 07 juli 2015 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zat samen met mijn vriend op de bank de eigen merk hezoiten pistache nootjes te eten. Hierbij maakte ik 1 open, meteen voelde ik dat het nootje anders van textuur was. Ik keek erna en zag tot mijn schrik een made in het nootje! Wellliswaar meegeroosterd, niet een levende. Ik schrok en smeet het nootje terug in het bakje.

Gewenste Oplossing:

Het zou fijn zijn als jullie zelf met iets van een oplossing hiervoor zouden komen. Op zn minst is een excuus op zn plaats!

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Jumbo in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Jumbo een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Jumbo

Heeft op 15 juli 2015 om 08:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door kim vlaming