Klacht: Macbook stuk en reparatie gaat 5 weken duren

op 17 september 2018 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op advies van Apple Amsterdam heb ik mijn macbook ter reparatie aangeboden bij Microfix Amsterdam. Deze ligt er nu twee weken en nu krijg ik bericht dat de reparatie nog 3 weken gaat duren. Hiermee zal de reparatie langer duren dan door apple gestelde 30 dagen. Echter nu moet ik die 30 dagen gaan uitzitten voordat men een nieuwe Apple wil leveren. Absurd!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als asap mijn oude macbook voor een nieuwe wordt omgeruild, zodat ik mijn kopie kan terugdraaien en weer aan de slag kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DannyAppelboom