Klacht: Maand bedrag

op 04 september 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maand bedrag van augustos ben ik mèer betaald.ik heb jullie paar keer gebeeld.over deze betalingen.maar .niet opgeloosd.jullie gezeged.selvie ben ik internet gebruikt.maar niet waar van oostrijk tot met turkije grens ik heb gevone verbindingen ook niet hoe kan ik internet gebruiken.hier is iets fout.en jullie stuur ook deze.maand niet mijn factur.ik wil mijn extra betalingen terug hebben van jullie.ik heb nooit zou en problemen gehaad.met een mijn oude provider
Hoogachten m metucin

Gewenste Oplossing:

Vanaf begin

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cw6qctaE