Klacht: Maalt koffiebonen maar geeft geen koffie

op 22 juni 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Senseo sarista doet een beetje raar laatste tijd. Hij maalt namelijk wel de bonen , maar geeft geen koffie . De koffie bonen zeg maar komen ook direct in het bakje terecht en houdt er dan mee op. Ik ontkalk me apperaat vrijwel meteen als het nodig is, dus hier kan het ook niet aan liggen. Dit kost me enorm veel koffiebonen en wil het opgelost hebben. Hoe kan ik dit probleem oplossen????

Gewenste Oplossing:

Als ik een oplossing aangeboden krijg die blijkt te werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Lien1830