Klachten over M.Bas transport

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over M.Bas transport in de categorie Logistiek. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van M.Bas transport in de categorie Logistiek

0 klachten gemeld

Tijdslijn

mijnheer/mevrouw

Klacht van op 20 juli 2013 over M.Bas transport in de categorie Logistiek

Ik heb 3,94 betaald aan molly payments voor 40 goudstaven maar deze heeft mijn bestelling niet uitgevoerd maar is wel van mijn rekening afgeschreven. Eerdere betalingen zijn wel goed gegaan, graag herstellen of terugstorten, indien er geen reactie komt storneer... Lees meer

inboedel

Klacht van op 13 december 2011 over M.Bas transport in de categorie Logistiek

Op 20 oktober heb ik met M.Bas transport contract getekend voor het bezorgen van mijn meubels naar Turkije. Ik zou mijn spullen met zes dagen bezorgd krijgen. Er waren problemen met de douane en ik moest het een en ander... Lees meer