Klacht: lyca mobiel telefonisch niet te bereiken

op 24 mei 2016 over Lyca mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 dagen achter elkaar geprobeerd tel. contact met lyra mobiel op te nemen, maar blijf maar constantin de wacht staan. Volgens mij hebben jullie te weinig medewerkers. een half uur wachten is niet normaal. Het lukte niet op jullie website mijn simkaart te registreren. Het baltegoed van mijn vorige simkaart was nog niet op, maar werd toch geblokkeerd.Ik vind dit diefstal van baltegoed.

Gewenste Oplossing:

Voorlopig ben ik zeer ontevreden over lcra mobiel.Ik verwacht nu el een reactie van jullie, want anders ga ik over op een abonnement bij een andere provider Mijn mailadres is b.urk497@gmail.com.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lyca mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lyca mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door b.urk