Klacht: Lumea lichtontharing, Lumea

op 02 juni 2019 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen, nu het zonnetje weer schijnt pak ik mijn Lumea achter uit de kast. Gebruik je maar 1 of 2 keer per jaar want werkt prima, als hij werkt! Hij wil niet meer opladen. Het ding is erg duur, en zou het toch moeten blijven doen? Ik zag bij de klachten op deze site meer van dit type, dus bij deze meld ik me!

Gewenste Oplossing:

Ik wil een werkend apparaat, een nieuwe als dat de enige oplossing is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door HennyKlacht