Klacht: Lucy breeze retourneren bh’s

op 12 mei 2020 over Lucy Breeze in de categorie Lingerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij Lucy breeze 2 bh’s besteld. 4 weken later ontvangen, maar slecht materiaal en bh is veelste klein. Ik wil deze retourneren. Op hun website verwijzen ze naar een retour beleid, maar deze is nergens te vinden. Heb ze meerdere keren gebeld, krijg een ingesprek kiestoon.. En er is nooit gereageerd op mijn email over het retourneren van mijn bestelling..

Hele slechte klacht afhandeling van het bedrijf. Voel me bedrogen en geloof niet dat ik OOIT mijn geld nog terug zie…

Koop NIET bij dit bedrijf!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld 100% vergoed krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucy Breeze

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucy Breeze nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Miss_2007