Klacht: L’oreal paris arginin resist x3

op 12 mei 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb dit flesje een tijdje terug bij bol.com besteld en een paar keer gebruikt in mijn haar de eerste keer ging het nog wel tot gisteren dat mijn hoofd zo erg begon te branden en vuurrood werd dat de tranen in mijn ogen sprongen heb het er dan ook gelijk uitgewassen en nu jeukt heel mijn hoofdhuid maar is het gelukkig niet meer zo branderig. Wel zijn er bovenop bij mijn middenscheiding haren afgebroken want ik zie allemaal korte afgebroken haren!

Gewenste Oplossing:

Geen idee ik vindt dit niet normaal dat dit zo verkocht wordt. Voor hetzelfde geld word ik 's ochtends wakker en is al mijn haar uitgevallen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 05 juli 2017 om 14:44 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door manoukloreal