Klacht: L’Oréal Magix Retouch

op 17 oktober 2016 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede middag,
Ik heb de uitgroei camouflage spray gekocht voor zwarte haren maar dat is 1 en al vuile boel; ik heb deze gebruikt hoe het moet, maar de spray is niet zo fijn dan gedacht, deze heeft een deel van mijn voorhoofd vol gespat; met als gevolg, toen ik het wou afvegen was heel mijn voorhoofd zwart; niet echt leuk wanneer je net geschminkt bent.
Ik had 2 sprays gekocht bij Di en zijn nu goed voor de vuilnis.. ik ga deze niet meer gebruiken!

Gewenste Oplossing:

Dat ze dezelfde kwaliteit hebben dan de spray dat je bij de kapper koopt.. is wel iets duurder maar deze wordt tenminste gekocht.. als iedereen ontevreden gaat zijn over het product, zal deze niet meer aangekocht worden. De oplossing is dus dezelfde kwaliteit te leveren, ook al is de aankoopprijs iets duurder.
Ik had toch ook graag mijn geld terug willen ontvangen of een aankoopbon?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Zwanneke