Klacht: l’oréal infaillible lip duo compact

op 20 juli 2012 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb deze lipgloss 3 weken geleden gekocht. Het is waardeloos, het kostte rond de 18 euro. Ik smeer het op precies zoals het er staat eerst nummer 1 de kleur en dan nummer 2 de balsem. Binnen één minuut schilfert het af en lijken mijn lippen erg raar. Ik heb het een paar keer geprobeerd. Mijn zus heeft het ook geprobeerd en zij heeft het precies hetzelfde probleem. Ik vind dit erg jammer en vooral van mijn geld.

Gewenste Oplossing:

geld terug of een ander soort lipgloss, maar deze niet weer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 10 augustus 2012 om 14:05 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hebben contact gehad met mevrouw, mag de lipstick opsturen voor een vervangend product.

Alle klachten die gemeld zijn door jinkemarije