Klacht: Loreal fixing mist spray

op 26 december 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte loreal,

Ik ben make-up artist. Ik had zondag 24 december paar klanten die make-up wouden zetten. Normaal gebruik ik fixingspray van de MAC maar die was op. Dus ben ik naar de etos geweest en setting spray van loreal gehaald. Vervolgens was ik klaar met make-up zetten voor mijn klant. Heb ik het product geschud en op haar gezicht gespoten. Maar wat er toen was gebeurd was verschrikkelijk. Haar gezicht zat vol met witte vlekken al dat werk wat ik had gedaan was voor niks geweest. Ik kon zo haar make-up helemaal opnieuw doen. Mijn klant was veelste laat voor haar feestje. Ik gebruik heel vaak jullie producten nooit klanten gehad. Maar de fixing mist spray was echt niet goed. Ik heb het vervolgens op mijn eigen geizcht gespoten weer witte vlekken. Ik hoop snel wat van jullie te horen

Groetjes fadoua

Gewenste Oplossing:

Als ik het spray gebruik dat er geen witte vlekken op het gezicht komen. En dat de make-up heledag goed blijft zitten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Fadoua aarrass