Klacht: L’Oreal excellence creme geen 100% grijsdekking

op 13 augustus 2016 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn grijze haren zijn nog zichtbaar na het kleuren van Excellence creme 4.3 Midden Goudbruin, drievoudig verzorgende cremekleuring, slechts twee voor de prijs van een. Mooie aanbieding Het beloofd 100% grijsdekking zelfs hardnekkige grijze haren. nou heb ik alleen grijs haar in mijn pony.Verder is mijn haar donker bruin, dus niet te donker nemen anders is het verschil zo groot en zie je sneller een uitgroei. Helaas heb ik nog een pak over die ik niet meer ga gebruiken. Kan ik het pak inwisselen voor eventueel een andere kleur? graag advies wat te doen.

Gewenste Oplossing:

Graag advies wat de beste oplossing is om wel de grijze haren te laten dekken of eventueel het tweede pak omwisselen voor een andere kleur?

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Manoe