Klacht: L’Oréal casting crème gloss vlekkerig

Amy_pvd op 26 februari 2021 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik mijn haar al 2 keer heb geverfd met de L’Oréal casting crème gloss was het weer tijd om te verven. Ik heb precies gedaan wat er op dr verpakking staat alleen dit keer is het anders uitgepakt want na het föhnen zag ik dat de verf niet overal heeft gepakt. Het is nu erg vlekkerig en totaal niet mooi.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag dat de vlekken weg gaan en het mooi egaal wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Amy_pvd