Klacht: l&m shag busje/verkeerde smaak

op 16 juli 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb nu een aantal keer een bus l&m shag gekocht ( de grote blikken) en heb nu paar keer gehad alsof het gemengd is, en naar kruidnagel smaakt. de kleine busjes (rood) zijn normaal, maar de grote bussen (rood) smaakt niet zoals het hoort, en ik wil persoonlijk geen kruidnagel smaak in mn sigaretten. is dit een fout van het fabriek? ik wil dit iniedergeval niet nog een keer kopen. ik hoop tot een oplossing te komen wat betreft dit. vriendelijk groet.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik een antwoord krijg hoe dit kan gebeuren, en waarom het een andere smaak heeft dan wat ik koop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door deangroves