Klacht: lijn 20 op station meppel

op 30 september 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo
Ik sta al enige tijd te wachten op bus 20 richting assen. Iets voordat deze bus op halte c in meppel moet komen, komt er een boerhof bus te staan met schoolkinderen. Achter deze bus komt bus 20 na enkele minuten. Ik wilde instappen maar ik moest wachten tot dat de shauffeur bij de halte kon komen. Vervolgens zie ik de bus niet meer, ik zie hem wegrijden van het station in meppel. Ik heb hierna contact gehad met één van uw collega’s. Die kan hier natuurlijk niet heel veel mee doen, dat begrijp ik, maar ik zou dit toch graag willen melden. Ik moet wel optijd op het werk zijn.
met vriendelijke groet

Gewenste Oplossing:

Ik begrijp dat hier niet veel aan gedaan kan worden, maar probeer dit te voorkomen. Dit is de tweede keer in 2 weken. Verder ben ik he tevreden over het openbaar vervoer en de busshauffeurs

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AmyV1996