Klacht: Lijkt goedkoop maar is duurkoop

op 12 juli 2016 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakket van 19 lessen afgesloten. 8 lessen les gehad. Niks geleerd.. vervolgens kon de rij instructeur niet meer kwa haar planning. Krijg ik 3 dagen voor me examen 11 uur les in die 3 dagen. Daardoor gezakt. Vervolgens het examen gekocht van 350 euro inclusief 8×50 minuten les. Krijg ik 2 weken voor mijn examen een nieuwe rij instructeur. 400minuten les in een week ingepland. Uitslag: gezakt.

Overgestapt naar een andere rijschool. Uitslag: geslaagd

3x examen gedaan waarvan 2x bij iq drive

Minpunten:

Iq Drive neemt geen contact op met klanten. Zelfs na de 2de keer zakken nemen ze nog steeds geen contact met mij op. Na dat ik bel. Zou ik terug gebeld worden voor weer een her examen. Maar ze bellen nooit.

Gewenste Oplossing:

Als iq Drive de 2de x de 350 euro herexamen kosten vergoed.

Alle klachten die gemeld zijn door Daancontent