Klacht: Levert niet

op 25 mei 2020 over Ebay in de categorie Internetshops - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 30 april jl. heb ik een fles aftershave van Ralph Lauren besteld en betaald bij het internetbedrijf EBay. Ondanks verschillende beloftes is dit product tot op de dag van vandaag niet geleverd aan mij en blijft het bedrijf zich verschuilen achter een eindeloze reeks excuses!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ebay

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ebay nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marcelbvoet