Klacht: Levert niet

op 22 juni 2017 over Dycla Living in de categorie Interieurbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

26 maart wandbord besteld en betaald maar nog steeds geen wandbord. Twee keer is er gereageerd en krijg als antwoord dat ze het druk hebben. Maar ze reageren niet of pas na vele berichten te hebben gestuurd, ik heb het idee dat ik nu geblokt bent want kan de berichten nu niet verzenden. Mijn ordernummer is: 2017000771

Gewenste Oplossing:

mijn wandbord ontvangen of anders geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dycla Living in behandeling genomen

Bericht van Dycla Living

11 maanden geleden - Uw wandbord hebben we inmiddels geleverd.

Alle klachten die gemeld zijn door Vanpraet