Klacht: Leveringsdatum tot 2x toe overschreden

op 21 februari 2018 over Rofra Home in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 6/12/2017 de sofa sacramento corner besteld deze zou in week 6 geleverd worden dit is verplaatst naar week 8 nu heb ik op 16 februari jl., een email ontvangen met de definitieve leverdatum van 22 februari nu krijg ik vandaag 21 februari een email dat de bank pas in week 10 komt!! Tuurlijk want ik heb genoeg vrije dagen als normaal werkend persoon toch !?? Net contact opgenomen met de afdeling inkoop deze heeft gewoon opgehangen in mijn oor…. zonder een nieuwe definitieve datum super super onbeschoft en aso maar waarom zou je goede service geven de bank is toch maaaaar meer dan 3000 euro! Zeeeer teleurgesteld ga er alles aan doen om mijn geld terug te krijgen voor dit bedrag kan ik overal terecht met service! Noooooooit bij bestellen!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bank alsnog zoals overeengekomen op 22 februari 2018 word geleverd

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rofra Home

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rofra Home nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ruubs