Klacht: Levering volgens advertentie

op 18 december 2012 over Dixons in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dixons adverteert met de mogelijkheid de McAfee Total Protection 2013 te kopen voor E49,99 OF 4999 Air Miles,
aanbieding geldig tot 1 Jan. 2013 !
Op 17 Dec. jl wilde ik hiervan gebruik maken in de vestiging in de Kalvertoren te Amsterdam. Mij werd echter
gezegd, dat de aktie liep tot de voorgaande dag, tw. 16 Dec.2012.

Gewenste Oplossing:

Volgens de advertentie is de aktie t/m 16 Dec. de 10% Air Miles-kortingsaktie ! De volledige betaling in Air Miles van
de normale prijs van dit artikel is mogelijk tot 1 Jan.2013
Ik zou dus graag van deze mogelijkheid gebruik willen maken.IK heb voldoende Air Miles.
In het filiaal in de Kalvertoren ben ik geholpen door dhr.
Michel Swart, die mij- ondanks zijn belofte - nog niet heeft gebeld over het verloop van e.a.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Dixons in behandeling genomen

Bericht van Dixons

6 jaren geleden - Geachte heer/ mevrouw, Vervelend om te horen dat er een misverstand is ontstaan, waardoor u uw aankoop niet naar tevredenheid heeft kunnen doen in onze Dixons store. Graag neem ik uw klacht in behandeling en zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om samen met u uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Ik verzoek u mij uw telefoonnummer door te mailen. Alvast bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, A wielkens Active Care Dixons Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dixons een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dixons

Heeft op 21 december 2012 om 10:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Smit,

Wij hebben elkaar zojuist gesproken en heeft u aangegeven dat uw klacht is opgelost door ons filiaal in de Kalvertoren. Zij hebben met u besproken dat u Het McAfee Total Protection pakket kunt aanschaffen d.m.v. een betaling met airmiles. Dit ervaart u als een prima oplossing en kan ik uw klacht naar tevredenheid sluiten.

Met vriendelijke groet,

A Wielkens
Active care
Dixons Nederland

Alle klachten die gemeld zijn door efes