Klacht: Levering slecht product en geen hulp bij retour

op 12 mei 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Langer als een maand terug heb ik een crosstrainer aangeschaft via groupon. Bij het in elkaar zetten kwam ik erachter dat belangrijkste onderdeel niet past waardoor de crosstrainer niet te gebruiken is. Dit is gemeld en zogenaamd een retour procedure is gestart waarbij is toegezegd dat ik mijn geld terug zou krijgen. Sindsdien 4 weken lang 10 keer gebeld, maar nog steeds geen retourlabel ontvangen en de crosstrainer is niet opgehaald. Elke keer als ik iemand van groupon spreek wordt ik in 2-3 dagen geholpen maar het is nu 4 weken geworden en duurt veels te lang.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de crosstrainer is opgehaald en mijn geld terug heb gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hmsahin