Klacht: Levering iPhone 12 Pro en informatie

Mattin op 24 februari 2021 over GSMWeb in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

November 2020 iPhone 12 Pro besteld. Ik betaal al 2 maanden mijn abonnement maar de telefoon is nog niet geleverd. Al een aantal keren gebeld. Ze zeggen dat het nog 2 weken duurt maar 2 weken later zeggen ze dat het nog 3 weken duurt. Ze lullen maar wat om van je af te zijn. Zeer onvriendelijk personeel trouwens die geen enkele moeite doet om je te helpen. Absoluut de laatste keer geweest dat ik via gsmweb een telefoon bestel als het zo gaat

Gewenste Oplossing:

Telefoon moet zsm geleverd worden of op zijn minste betrouwbare levertijd informatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWeb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWeb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mattin