Klacht: Levering en communicatie

op 20 juli 2012 over A & W Tablet in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb 10 dagen geleden een tablet besteld bij A&W dus ondertussen zijn de beloofde 1-5 dagen levertijd verstreken. Dit vind ik op zich niet zo erg, was het niet dat zij mij gewoon totaal niet laten weten van vertraging, uitgestelde levering,… Mijn bestelling is al 10 dagen in verwerking. Na aantal keren contact proberen op te nemen via mail, 2 mails gekregen, bestelling geaccepteerd en bestelling word verwerk. op mijn vragen word gewoonweg niet geantwoord, ronduit verschrikkelijk vind ik dit, zeker die onzekerheid nadat ik hier die klachten lees. Ik ben bang dat mij het zelfde lot te wachten staat. maanden wachten eindeloos erachteraan hollen…etc. Klantenservice mogen ze van hun site halen, die werkt toch niet. Dan hoeven de mensen geen moeite te doen, en hun tijd er niet in te steken van daarop te klikken en te schrijven

Gewenste Oplossing:

Gewoon men tablet zien in handen te krijgen zonder dat ik hem bij wijze van spreken zelf moet gaan halen. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk opgelost raakt.

Alle klachten die gemeld zijn door coyote11