Klacht: Lespakket 1600,- weg

op 14 mei 2020 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon heeft een lespakket van 1600,- aangeschaft en slechts 14lessen (van de 29)gereden. Op 6 April zou hij afrijden. Dat ging niet door ivm corona. De overige lessen die voor 6 april stonden gepland heeft hij dus niet gereden. Iqdrive is met de noorderzon vertrokken.

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn geld terug krijg. En dat deze man zijn verantwoording neemt. Hij eet immers van ons geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Juicy