Klacht: Lekke band scootmobiel

op 08 juli 2016 over Welzorg in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn moeder heeft een lekke band met haar scootmobiel,woensdag heeft zij zelf gebeld,misschien donderdag als er een plek vrij is,maar reken maar op maandag. Ik heb gisteren zelf gebeld en inderdaad,niet eerder dan maandag. Nou moet u weten mijn moeder is bijna 85 en afhankelijk van haar scootmobiel ,dus zij moet nu verplicht 5 dagen binnen zitten. Wat ik ook erg vervelend vind is dat ze dan bij Welzorg maar zeggen: ja vervelend ,begrijpelijk dat t vervelend is ,spijtig dat u moeder haar boodschappen niet kan doen enzo. Als ze t allemaal zo vervelend vinden,doe er dan wat aan

Gewenste Oplossing:

Als vandaag haar band nog wordt geplakt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Welzorg over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicolette Selier