Klacht: Lekkages vocht tocht en schimmel

op 20 maart 2017 over Staedion in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb meerdere lekkages in huis. Ze hebben nu 1 verholpen van de badkamer maar laten je wel met een vieze muur en verrotte vloer achter. Waarvan de inboedelverzekering het niet wilt vergoeden Door hun nalatigheid. En het valt onder hun opstalverzekering. Hierdoor heb ik verschillende schommel plekken. De voordeur tocht heb de zware onderdruk in huis en duurt al 3 jaar dat ze het kunnen oplossen. Ook renoveren z e je badkamer en alle dingen weg zoals je stopcontact maar plaatsen niks terug. Heel slecht van staedion dat ze niks gelijk herstellen. Ze hebben in dit huis alleen maar achterstallig onderhoud en daar betaal je dan voor.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ze alles in dit huis oplossen en mijn muren en vloer weer her stellen zoals het hoort. En je niet van het kastje naar de muur sturen. Want in zo een huis kan je niet leven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Staedion over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Vm1991