Klacht: lekkage in kofferbak.

op 11 februari 2018 over Peugeot in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met veel plezier rijd ik al bijna 8 jaar met mijn Peugeot 107. Twee jaar geleden ontdekte ik helaas dat mijn hele kofferbak vol water zat. Er werd mij verteld dat dit een vaker voorkomend probleem was en het werd bij de garage ‘opgelost’ 100 euro verder werd mij verteld dat het nu niet meer zou gebeuren. Helaas deed ik 2 wk geleden weer dezelfde ontdekking, nu kostte het mij bijna 380 euro. Het verbaasde mij omdat er destijds was beloofd dat het probleem was opgelost. (in die periode twijfelde ik ook nog om de auto destijds in te ruilen voor een andere Peugeot). Er was nu ook geen onderhandeling mogelijk voor enige vergoeding/garantie.

Gewenste Oplossing:

Op zijn minst een vorm van garantie voor het geld wat ik nu kwijt ben aangezien het 2 jaar geleden al opgelost zou zijn..

Dank voor de moeite.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Peugeot

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Peugeot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monique Hamstra