Klacht: Leggen vakken vulploeg die in de weg staan

op 27 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik na de jumbo ben geweest ben ik iedere keer zwaar geïnteresseerd zoveel lege vakken als je zo iets simpels als een pakje boter of vuilniszakken niet kunt krijgen dat gaat nog nergens over en dan die vakken vullers overal je kunt nergens bij deze week stond ik even bij een vak te kijken wat ik wilde hebben zei zo’n mannetje mevrouw mag ik er even bij ik moet dit vak vullen dan denk ik nou ja moest ik wachten tot hij klaar was om mijn spullen te pakken ik kom al heel heel lang bij de jumbo maar ben nu toch echt van plan ergens anders mijn boodschappen tecgaan doen ik heb ook al andere dagen en tijden geprobeerd maar het blijft een puinhoop er jammer

Gewenste Oplossing:

Als ik niet steeds tegen die vulploeg op loop en de vakken gevuld zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ik wil geen gebruikers naam