Klacht: lege schappen

op 27 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vanochtend zoals elke morgen zolang jullie daar zitten mijn vers brood halen ,elke ochtend wordt het gesneden, nu krijg ik niet klantvriendelijk te horen dat het te warm is en het werd niet gesneden en ook geen plastic zak maar een papieren zak, elke ochtend is het warm en word het gesneden, ik koop elke dag voor gemiddeld € 25,00 ook voor mijn zaak div. artikelen en mijn avond eten, als ik om 17.00 uur kom zijn vaak de schappen leeg wat ik wilde hebben, dan maar een alternatief eten, vaak erger ik me aan het op zijn van de artikelen die graag wilde hebben. Ik overweeg om toch maar voortaan naar een andere winkel in te gaan.

Gewenste Oplossing:

ik heb hier geen oplossing voor

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door de stede